Vanavond: debat over Nederland en duurzaamheid

Vanaf vanavond organiseren Het Financieele Dagblad, Nova en BNR Nieuwsradio iedere maand een maandagavonddebat in het auditorium van café-restaurant Dauphine. De onderwerpen zijn actueel en hebben altijd een maatschappelijke urgentie. Vanavond (5/2) is dat: Thema: ‘Nederland en duurzaamheid’ - met politici en topondernemers

In een open brief aan de politieke partijen breken meer dan 80 leiders uit het Nederlandse bedrijfsleven een lans voor een kabinet met een mondiale visie op natuur- en milieubeleid. Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de Nederlandse politiek gaan over deze brief met elkaar in discussie. Hoe urgent is de situatie? En van wie zal de verandering komen: de overheid of het bedrijfsleven?

Gasten: Diederik Samsom , milieuwoordvoerder PvdA, Sible Schöne , inhoudelijk coördinator van het Klimaatbureau en lid van de Taskforce Energietransitie, Louise Vet , directeur Nederlands Instituut voor Ecologie, Helma Neppérus , lid van de Tweede Kamer voor de VVD en milieuwoordvoerder en Wim Boonstra , hoofd stafgroep Rabobank én ondertekenaar van de betreffende brief.

GRATIS BIJWONEN

De debatten kunnen live bijgewoond worden in het auditorium van café-restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175 te Amsterdam (naast station Amsterdam-Amstel). Aanvang debat is om 21.00 uur. Zaal open vanaf 20.30 uur.

Deelname is gratis na aanmelding