The World of China


Mensenrechten zijn een groot probleem in China. In de grote conferentie "Made in China" hebben de NGO's dat onlangs nog eens goed belicht.
Er wordt ook vaak met de vinger gewezen naar China als het gaat om vervuiling en toenemende bijdrage aan het klimaatprobleem. "Laten ze daar maar eens wat gaan doen, waar maken wij ons druk over..". Op het komende Nationaal Sustainability Congres willen wij ook de grote positieve ontwikkelingen in China belichten die er plaatsvinden: er worden complete groene en energieneutrale steden ontwikkeld, er vinden tal van technologische ontwikkelingen plaats. Met medewerking van Chinese bedrijven en andere organisaties zult u in multimedia en met toelichting de wereld van sustainability in China gaan beleven!
Een citaat van Yvo de Boer, hoofd van het VN Klimaatbureau: "Ik erger me rot aan het bagitalliseren van inspanningen als India en China. China heeft 7 miljard geïnvesteerd in duurzame energie en India heeft de afgelopen 10 jaar een reductie gerealiseerd die gelijk is aan een jaaruitstoot van Finland en Zwitserland samen".